

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Kawa hawajska
- Kawa Java z Indonezji
- Kawa z Australii
- Kawa z Birmy
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Guatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Kuby
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nicaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
Potrzebujesz porady?

Zadaj Pytanie
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kakao, ziarna i czekolada
Filtrować według właściwości
-
Czekolada i orzechy
-
Czekolada mleczna, wanilia (1)
-
Czekolada z imbirem (1)
-
Czekolada z masalą (1)
-
Czekolada, owoce (1)
-
Gorzka czekolada (17)
-
Gorzka czekolada z przyprawami (1)
-
Jemně hořká (1)
-
Karmel (2)
-
Karmel, owoce (1)
-
Korzenny, słodki (1)
-
Malina (1)
-
Miętowy (1)
-
Mleczna czekolada (6)
-
Mleczno-czekoladowy
-
Nugat (1)
-
Orzech laskowy (1)
-
Owoce, czekolada (1)
-
Wyraźna czekolada z dodatkiem przypraw (1)
-
Wyraźnie kakaowy (1)
-
owoce, kwiaty, orzechy (1)
-
Średnio gorzka czekolada (2)

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO
Wstrząsnąć. Nie mieszać. Lub odwrotnie. Zaletą gorącej czekolady w proszku jest to, że przygotowanie zajmuje tyle czasu, ile chcecie. Możecie przygotować kaszkę kakaową i zalać ją gorącym mlekiem, lub po prostu nasypać kilka łyżeczek kakao do szklanki. Kto to ma ochotę na coś ekstra słodkiego, doda bitą śmietaną. A kto ma ochotę na coś "mocniejszego" doda rum. Jak Wy będziecie się delektować?
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - ORZECH LASKOWY
Dominikańskie kakao i cukier z Paragwaju. Dodatkowo kropla naturalnego aromatu z orzechów laskowych i mamy napój na wieczorne uspokojenie małych rozrabiaków albo na popołudniowe spotkania przy podwieczorku. Gorąca czekolada staje się bardzo popularna. Do jej przygotować wystarczy tylko szklanka mleka i łyżeczka do kawy. Nasypać, zalać i wymieszać. Koktajl z witaminami i substancjami mineralnymi z zdolnością stymulowania i pocieszenia jest gotowy wciągu kilku sekund.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – KARMEL
Jeśli macie kubek, mleko i łyżeczkę to tylko gorącej czekolady brakuje Wam do szczęścia. Mieszanka najwyższej jakości kakao i wysokiej jakości cukru trzcinowego potrafi przywrócić dobry nastrój i zachęcić do pracy lub uprawiania sportu. Nie bez powodu piją kakao zakochani ludzie, małe dzieci lub seniorzy. Oni wszyscy wiedzą co to jest szczęście. Dołączcie do nich i osłodźcie sobie rano lub popołudnie zdrową gorącą czekoladą.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
PERU CAMPO VERDE BIO - ziarna kakaowca nieprażone
Jest to kakao z historią. Nie zmyślamy! Jeśli chcesz spróbować owocu pracy 15 peruwiańskich farmerek, które w swojej pracy wykorzystują nie tylko umiejętność i wytrzymałość, ale także serce, to nie wahaj się ani chwilę. Gospodarstwo Campoverde daje światu ziarna kakaowca najwyższej jakości. W ich smaku można znaleźć gorzką czekoladę, ale także owoce, orzechy i odrobinę korzennego anyżu. Są intrygujące - jak miejsce, z którego się wywodzą.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MALINA
Jakie wspomnienia się pojawią, kiedy poczujecie zapach malin? Letnie późne popołudnie? Dżem babci? Albo kawałek czekolady na podwieczorek, smakowany gdzieś pod lasem? To wszystko skrywa gorąca czekolada o smaku słodkich malin. Zagrzeje was po trasie biegowej, odświeży przed spotkaniem biznesowym. Kakao, jak wiadomo, zawiera hormon miłości i szczęścia. Zanurz się w malinowej przyjemności niezależnie od swoich obowiązków. Każdy dzień jest przecież stworzony do radości.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
EXTRA BRUT (22/24) – kakao
Proszek kakaowy Extra Brut jest naprawdę oryginalnym przysmakiem. Mieszankę wykonaną z najlepszego kakao docenią fani czekolady, cukiernicy i także matki małych dzieci. U pierwszych gwarantuje doskonały smak, drugim zapewnia przestrzeń dla niekończącej się kreatywności, a trzecim do pomocy w przygotowaniu wieczornej kolacji. Dobre kakao nigdy się nie znudzi.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
PERU (10/12) - kakao
Chociaż Peru nie jest jednym z największych na świecie producentów kakao, bez wątpienia nie stoi z boku. Produkcja 71.000 ton, które dodaje do światowego rynku świadczy, że warto zwrócić na niego uwagę. Jako jeden z nielicznych krajów produkuje kakao bardzo delikatne i aromatyczne. Kakaowce rosną niemal wszędzie u wybrzeży i obszarów lasów deszczowych w Amazonii.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MASALA CHAI
Odrzućcie uprzedzenia, otwórzcie umysły i przygotujcie kubki smakowe. Ta gorąca czekolada jest wyjątkowa pod każdym względem. Po pierwsze, jest namieszana z wyjątkowej jakości kakao i cukru trzcinowego o najwyższych parametrach, a po drugie, aromatyzujemy ją naturalnym aromatem, który jest naprawdę oryginalny. Każdy, kto nie zna masala, mieszanki kardamonu, cynamonu, imbiru i innych egzotycznych przyprawy, powinien szybko to naprawić. Kompozycja tych przypraw z czekoladą,…
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZERWONA CZEKOLADA W PASTYLKACH 47,3% -czerwona czekolada
Czerwone róże, czerwone wino plus - czerwona czekolada. Nowość, która budzi wielkie zainteresowanie, na pewno się Wam spodoba. Czekoladowe pastylki o atrakcyjnym wyglądzie i wyrafinowanym smaku podbijają świat. Tak zwana rubinowa czekolada jest słodka i jednocześnie owocowa. Za jej kolorem znajdują się czerwone ziarna kakao. Ekwadorska specjalność stworzyła zupełnie nowy rodzaj czekolady. Skosztujcie.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%
Istnieją dwa rodzaje konsumentów czekolady. Niektórzy spożywają dowolny rodzaj w dowolnej ilości, a inni szukają przysmaków, specjalności i wyjątkowych doznań. Niezależnie od tego, czy należysz do jednej czy do drugiej grupy, nie przegap peruwiańskiej, 81 procentowej organicznej czekolady Grand Cru Bagua Nativo. W pierwszym przypadku będziesz cieszyć się ekskluzywnym doświadczeniem smakowym, w drugim, będziesz wiedzieć, że w ustach rozpływa ci się autentyczny produkt…
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - CHILI
Ten, kto wybiera chili, jest pogodny i cieszy się zdrowiem. Pikantne papryczki są tak popularne, że przyprawia sie nimi nie tylko mięso i sosy, ale także różne słodkości. Gorąca czekolada jest jedną z nich. Połączenie smaku wysokiej jakości kakao i ostrego chili prowokuje do kolejnego łyku. Rozgrzeje ciało po koniuszki palców i wyczaruje błogi uśmiech na twarzy. Niezwykły napój z pewnością stanie się Waszym ulubionym.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN mleczna 42%
Super, to jest wspaniały smakołyk taki jak powinno być! Oryginalna czekolada mleczna z zawartością 42 procent kakao Was rozweseli nawet w najbardziej ponurym dniu . Ponadto, smakuje znakomicie. Dodatkowo zawiera przeciwutleniacze, witaminy i minerały, które poprawią Twój nastrój i pobudzą do działania. Ciesz się czekoladą z kraju, która dostarcza kakao do całego świata. Świetnie smakuje w gorącym mleku, jako polewa w deserach i w standardowej wersji przy dobrej książce.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
WENEZUELA SUR DEL LAGO SUPERIOR - ziarna kakaowca nieprażone
Ziarna kakaowca są dobrze znane z tego, że zawierają poprawiające nastrój teobrominy i pobudzającą kofeinę. Ponadto wiadomo, że są świetne gdy mamy ochotę na coś słodkiego. Zafundujcie sobie korzyści płynące z kakao w jego najbardziej naturalnej postaci. Ziarna z regionu Sur del Lago w Wenezueli wykazują przyjemną owocową goryczkę, są maślane o kwiatowym aromacie. Konsumujcie je przed telewizorem, w aucie, lub w drodze na ważne spotkanie. Uspokoją i zachęcą równocześnie.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH JAVA ORIGIN MLECZNA 34%
Chcecie sobie zrobić miły poranek? Pachnący, słodki? Nie ma nic łatwiejszego. Podgrzejcie filiżankę mleka, sojowego lub migdałowego i wrzućcie do niego kilka czekoladowych pastylek. Jeśli wybierzecie te z kakao z Javy, otrzymacie napój przyjemny dla ciała i umysłu. Wyspa pełna wulkanów i świątyń buddyjskich eksportuje czekoladę dosłownie doskonałą. Taką, która rozjaśni każdy dzień.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH TANZANIA ORIGIN 75%
Ulegli jej Casanova i Madame du Barry. Aztekowie ją lubili. Fascynację do czekolady doprowadziliśmy do perfekcji. Występuje nie tylko w napojach, ale także w żywności, kremach, perfumach i kto wie, gdzie jeszcze. Trudno jej nie kochać – jej zapach jest fascynujący, a gorzka łagodność w ustach… Z czekolady w pastylkach przywiezionych z gorącej Tanzanii przygotować sobie możesz co tylko zechcesz.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH SUMATRA ORIGIN 72%
Indonezyjska wyspa Sumatra wysyła w świat nie tylko doskonałą kawę, ale także wyśmienite kakao. Właśnie z niego wyprodukowano czekoladę w pastylkach z zawartością 72 procent kakao. Ten, kto kocha naprawdę pełny, czekoladowy, przyjemnie gorzki smak, powinien dodać skarb z Sumatry do listy swoich „Must have”.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - MIĘTA
Cukierki czekoladowe o smaku mentolowym kochacie lub omijacie je szerokim łukiem. Jeśli należycie do pierwszej grupy, będziecie zachwyceni. Ta gorąca czekolada o delikatnej miętowej barwie smakuje wyśmienicie. Napój jest przyjemny, słodki, czekoladowy. Spróbuj sam.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA
Została odkryta przez Krzysztofa Kolumba, mówiono tu po hiszpańsku, a oprócz rumu i imbiru eksportowano światowej sławy kawę, kakao i czekoladę. Tak, Dominikana jest słusznie uważana za perłę Karaibów. Jeśli chodzi o kakao, ważne jest, aby wspomnieć, że jego niepowtarzalny smak jest nacechowany pomarańczą, wiśnią, awokado i dębem, pod którymi rośnie kakao.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH EKWADOR ORIGIN 64%
Czekolada Ekwadoru zyskała reputację jednej z najlepszych na świecie. Ta gorzka czekolada z 64% kakao ma bardzo intensywny zapach z nutą owoców i przypraw.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
KAKAO PANAMA (20/22)
Mieszkańcy Panamy sprzedawali kakao już podczas kolonizacji hiszpańskiej, komercyjnie zaczęli uprawiać drzewa kakaowe około 1920 r. Tradycyjne narody wykorzystywały ziarna w rytuałach, jako produkt kosmetyczny i do leczenia. Jak to jest dzisiaj? Kraj na granicy Ameryki Środkowej i Południowej zbiera około 900 ton ziarna kakaowego rocznie. Kakao panamskie rośnie w cieniu lasów deszczowych, a czekolada z niego wytwarzana zyskuje doskonałą reputację.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH GRAND CRU UGANDA BUNDIBUGYO 78%
Czekolada do niedawna była czymś niezwykłym dla mieszkańców Ugandy. W ciągu kilku lat lokalni plantatorzy kakao i producenci kakao zadbali o wprowadzenie ugandyjskiej czekolady na światowy rynek. Czekolada ta ma charakterystyczny smak z lekką nutą przypraw, zawiera 78% pełnego kakao i topi się niewiarygodnie długo na języku. Wymieszaj w mleku, dodaj do deserów.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH EKWADOR ORIGIN 76%
Pierwszą czekoladę w postaci stałej wyprodukowała w 1847 roku spółdzielnia JS Fry & Sons. I sława tej ciemnej słodkiej radości dotyka gwiazd. Dodaj do niej przyprawy, orzechy lub owoce, pocieszaj się nią rano, w południe i w nocy ... Czekolada cię nigdy nie zawiedzie. O czekoladzie z Ekwadoru można to powiedzieć z czystym sumieniem. Czekolada z prawie 80 procentowego kakao z ekwadorskich drzew przyniesie do twych dni jasność i urok.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH MEXICO ORIGIN 66%
Meksyk - to białe plaże, dzikie bestie, świetna kuchnia, kultowe miejsca i ... fenomenalne ziarna kakaowca. I właśnie z nich jest wyprodukowana gorzka czekolada. Rozpuść ją w mleku, przygotuj lukier na ciasto, stwórz sobie figurkę z czekolady i to jak najszybciej po otworzeniu torebki. Bo kiedy zaczniesz kosztować czekoladę w pastylkach, nie będziesz chciał przestać.
Więcej na szczegółach produktu

Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.
CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 70%
Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku.
Więcej na szczegółach produktu