CZEKOLADA W PASTYLKACH SUMATRA ORIGIN 72%
Wyspa Sumatra jest drugą co do wielkości wyspą w Indonezji. Znajdziecie tam niesamowite góry, największe kraterowe jezioro na ziemi Tobo, a przede wszystkim plantacje kakao, z których przywieźliśmy Wam 72% oryginalną czekoladę w pastylkach. Podczas degustacji zachwyci Was pysznym i urzekającym smakiem.
Paczkomat | Dostarczymy do 27. 2. 2019 | 10,0 zł |
---|---|---|
DPD | Dostarczymy do 27. 2. 2019 | 11,0 zł |


Skład
Masa kakaowa Sumatra 72%, Cukier, Masło kakaowe, Lecytyna sojowa, Naturalny ekstrakt z waniliiWzór opakowania kawy
Nasza kawa jest pakowana w wysokiej jakości opakowania z aluminium, które są również pozbawione elementów graficznych, ponieważ nasza firma to przede wszystkim smak i jakość. Oryginalną świeżość naszej kawy, można sprawdzić dzięki zamknięciu, który uwalnia gazy powstałe wkrótce po prażeniu. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter kawy. Kawa zawsze w opakowaniu jest hermetycznie uszczelniona i odporna na wilgoć, światło i obce zapachy.
Sposób przygotowania
Czekoladę w pastylkach można spożywać "tylko tak" wspaniale smakuje rozpuszczona w gorącym mleku lub w różnych deserach.










Wartość energetyczna: | 2250 kj / 540 kcal |
Tłuszcze: | 41,5 g |
z tego nasycone: | 26,6 g |
Sacharydy: | 32,1 g |
z tego cukry: | 27,7 g |
Białka: | 9,6 g |
Sól: | 0,1 g |
Szukasz inspiracji? Inni dokupili na przykład to:

CZEKOLADA W PASTYLKACH EKWADOR ORIGIN 64%

CZEKOLADA W PASTYLKACH GRAND CRU UGANDA BUNDIBUGYO 78%
