

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Kawa hawajska
- Kawa Java z Indonezji
- Kawa z Australii
- Kawa z Birmy
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Guatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Kuby
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nicaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z Kolumbii
Kolumbia należy do czołówki sprzedawanych kaw na świecie, głównie odmiany Arabica. Kawa uprawiana jest w obszarach od całego pasma Andów po Kordillery. Dzięki temu jest uprawiana w bardzo różnych warunkach klimatycznych, która pozwala na dojrzewanie i zbieranie owoców w różnych porach roku.… cały opis

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO ziarnista kawa

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY ziarnista kawa

KOLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - kawa ziarnista

Zielona kawa KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN kawa ziarnista BIO

KOLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - kawa ziarnista bezkofeinowa

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
Kawa z Kolumbii
Kolumbia należy do czołówki sprzedawanych kaw na świecie, głównie odmiany Arabica. Kawa uprawiana jest w obszarach od całego pasma Andów po Kordillery. Dzięki temu jest uprawiana w bardzo różnych warunkach klimatycznych, która pozwala na dojrzewanie i zbieranie owoców w różnych porach roku. Kolumbijska kawa Arabica jest bardzo delikatna o niższej zawartości kofeiny z aromatycznym i jedwabistym smakiem. Kolumbijska niemielona kawa ma silny aromat.
W Kolumbii uprawiana jest szczególnie odmiana plantacyjnej kawy Arabica, Robusta jest już mniej reprezentowana. Przetwarzanie kawy z powodu wydatnych wód ulewnych mokrą drogą pozwala na osiągnięcie wyjątkowej jakości.