

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z Indii
Indie "powitały" pierwsze drzewka kawowe około 1670 roku, kiedy to przybyły one na ich pola z Jemenu. Od tego czasu Indie stały się jednym z głównych światowych producentów wysokiej jakości kawy plantacyjnej. Jej smak charakteryzuje się pyszną, jasną słodyczą z elegancką kwasowością. Kawa w Indiach… cały opis

ROBUSTA INDIA MONSOONED kawa ziarnista

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE kawa ziarnista

ROBUSTA INDIE PARCHMENT AB

ROBUSTA INDIE CHERRY AA

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB

INDIE PLANTATION AA kawa ziarnista

INDIA ARABICA PLANTATION AA LITTLE FLOWER - MICRO LOT

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB BIO - kawa ziarnista

INDIA MONSOON MALABAR AA GRADE BIO kawa ziarnista
Kawa z Indii
Indie "powitały" pierwsze drzewka kawowe około 1670 roku, kiedy to przybyły one na ich pola z Jemenu. Od tego czasu Indie stały się jednym z głównych światowych producentów wysokiej jakości kawy plantacyjnej. Jej smak charakteryzuje się pyszną, jasną słodyczą z elegancką kwasowością. Kawa w Indiach często pachnie kwiatami.
Kiedy mówi się Indie, wielu miłośników kawy dodaje do tego słowo "monsun". Specjalny sposób obróbki ziaren kawy (oparty na historycznych podstawach) sprawia, że kawa jest zupełnie wyjątkowa. Polecamy ją do degustacji.