

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z Ekwadoru
Najlepsze plantacje w Ekwadorze znajdują się na wyżynie andyjskiej, a mniejsze, doskonałe gospodarstwa na Galapagos. Rolnicy koncentrują się na uprawie odmian robusta, które, podobnie jak arabica, mają doskonałe właściwości smakowe. Robusta z prowincji Pichincha słynie na przykład ze swojej… cały opis

EKWADOR - liofilizowana kawa rozpuszczalna

RÓŻOWA CZEKOLADA W PASTYLKACH 47,3% - różowa czekolada

EKWADOR 100% ROBUSTA - kawa rozpuszczalna

PROSZEK KAKAOWY – EKWADOR (22/24)

EKVADOR UNOCADE BIO - ziarna kakaowca nieprażone sortowane

ROZDROBNIONE ZIARNA KAKAOWCA BIO

AROMATYCZNE PLEIN (22/24) - kakao

CZEKOLADA W PASTYLKACH ARRIBA EKWADOR MLECZNA 39%

CZEKOLADA W PASTYLKACH EKWADOR ORIGIN 64%

EKWADOR ALTURA BIO – kawa ziarnista

CZEKOLADA W PASTYLKACH EKWADOR ORIGIN 76%

CZEKOLADOWE PASTYLKI NUGAT 32%
Kawa z Ekwadoru
Najlepsze plantacje w Ekwadorze znajdują się na wyżynie andyjskiej, a mniejsze, doskonałe gospodarstwa na Galapagos. Rolnicy koncentrują się na uprawie odmian robusta, które, podobnie jak arabica, mają doskonałe właściwości smakowe. Robusta z prowincji Pichincha słynie na przykład ze swojej złożoności, wysokiej kwasowości i harmonijnego aromatu. Arabika z Doliny Intag jest doskonale zrównoważona, delikatnie słodka i gorzka jednocześnie. Dzięki zróżnicowanym warunkom biologicznym Ekwador może poszczycić się eksportem szerokiej gamy kaw najwyższej jakości.