

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z Dominikany
Republika Dominikańska jest znana z produkcji specjalnej kawy, która często jest sprzedawana pod nazwą Santa Domingo. Miłośnicy kawy cenią je za pełne body, lekką lub średnią kwasowość, bogaty aromat i nuty ziemiste. Kawy z wyżej położonych plantacji mają zazwyczaj wyższą zawartość kwasu niż te z… cały opis

DOMINIKANA AA JUNCALITO kawa ziarnista

SANTO DOMINGO (10/12) - kakao

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – KARMEL

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MALINA

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MASALA CHAI

DOMINICANA BARAHONA AA - kawa ziarnista

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - CHILI

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - MIĘTA

CZEKOLADA W PASTYLKACH GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% - IMBIR

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO - CYNAMON

Gorąca czekolada w proszku z cukrem kokosowym BIO
Kawa z Dominikany
Republika Dominikańska jest znana z produkcji specjalnej kawy, która często jest sprzedawana pod nazwą Santa Domingo. Miłośnicy kawy cenią je za pełne body, lekką lub średnią kwasowość, bogaty aromat i nuty ziemiste. Kawy z wyżej położonych plantacji mają zazwyczaj wyższą zawartość kwasu niż te z plantacji położonych niżej.
W Republice Dominikańskiej jest siedem regionów uprawy kawy: Cibao, Barahona, Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental i Sierra Central. Około dziewięćdziesiąt procent dominikańskiej kawy to arabica odmiany Typica, a pozostałe to Bourbon, Catuai, Caturra i Mundo Novo.