

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Kawa hawajska
- Kawa Java z Indonezji
- Kawa z Australii
- Kawa z Birmy
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Guatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Kuby
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nicaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa bezpośrednio od farmerów i kawowe legendy
Micro Lots to nazwa unikalnej i ograniczonej kawy z podanym dokładnym pochodzeniem. Nie chodzi tylko o nazwę poszczególnej plantacji, ale tak zwane microloty. Microloty to małe partie najlepszych na świecie ziaren kawy, które mają perfekcyjnie określony rodowód. Dzięki temu można się dowiedzieć… cały opis
-
Acetanango (1)
-
Atherton Tableland (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Centra Valley (1)
-
Cerrado Mineiro (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
El Paraiso (1)
-
Haraz (1)
-
Holulaloa, północna Kona (1)
-
Huila (1)
-
Jaramillo (1)
-
Lake Mungkur (1)
-
Manjharbad (1)
-
NARINO (1)
-
Nuwakot (1)
-
San Marcos (1)
-
Santa Ana (1)
-
Santa Barbara (1)
-
Santa Cruz (1)
-
Tarrazu (1)
-
Cytrusy a orzechy (1)
-
Czekolada z orzechami (1)
-
Czekolada, karmel (1)
-
Czekolada, orzech laskowy (1)
-
Czekolada, owoce (2)
-
Czekolada, tropikalne owoce (1)
-
Kakao, marcepan, winogrona (1)
-
Kakao, orzechy włoskie (1)
-
Kakao, wanilia, przyprawy, orzechy (1)
-
Karamel, kakao, mandle (1)
-
Karmel, owoce (1)
-
Kwiatowy, owocowy, czekoladowy (1)
-
Kwiaty, cytrusy, jaśmin i miód (1)
-
Kwiaty, owoce, jaśmin, miód (1)
-
Miód, wanilia, owoce (1)
-
Mleczna czekolada (1)
-
Owoce cytrusowe z nugatem (1)
-
Owoce, miód, orzechy (1)
-
Owoce, orzechy, czekolada (1)
-
Owocowe, przyprawy (1)
-
Rum, wiśnia (1)
-
pikantny, słodkawy gorzki (1)
-
Čokoláda, cukrová třtina (1)

HAWAII KONA HULA DADDY – kawa ziarnista

KOLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - kawa ziarnista

KOSTARIKA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

SALWADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA -MICRO LOT

BRAZYLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lot

HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAT - Micro Lot

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME – KAWA ZIARNISTA

PERU ALADINO DELGADO WASHED kawa ziarnista

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - kawa ziarnista

HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

JAMAJKA BLUE MOUNTAIN - kawa ziarnista

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION – kawa ziarnista

PERU SANTA CRUZ HONEY - Micro Lot

INDONESIE WAHANA ESTATE - Micro Lot

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube – Micro Lot

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

KOSTARIKA CATUAI HONEY - Micro Lot

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

INDIE HONEY 15 up GOORGHULLY - Micro Lot
Kawa bezpośrednio od farmerów i kawowe legendy
Micro Lots to nazwa unikalnej i ograniczonej kawy z podanym dokładnym pochodzeniem. Nie chodzi tylko o nazwę poszczególnej plantacji, ale tak zwane microloty. Microloty to małe partie najlepszych na świecie ziaren kawy, które mają perfekcyjnie określony rodowód. Dzięki temu można się dowiedzieć o plantacji, terminie zbioru, sposobie przetwarzania i odmianie kawy. Wyjątkowa i specjalna opieka rolników nad kawą oczywiście objawia się w jej intensywnym i charakterystycznym smaku i zapachu.
Microloty są przygotowywane całkowicie niezależnie od innych partii, z wyjątkową dbałością o jakość i warunki produkcji. Nazwa mikro odnosi się nie tylko do małego obszaru, z którego kawa jest zbierana, ale również do jej bardzo ograniczonych ilości.
Taka kawa ma wiele korzyści – konsument doznaje niezwykłego wrażenia , dla którego jest gotów zapłacić więcej. Tym samym poprawiają się warunki życia konkretnego rolnika, umożliwia mu to też bezpieczną pracę i zapewnia zarobki dla wielu innych ludzi. A co więcej przyczynia się do utrzymania tradycyjnej technologii przetwarzania ziaren kawy.
W skrócie chodzi o wyjątkową, zacną i precyzyjnie wyprodukowaną kawę.