

-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kakao
Proszek kakaowy otrzymuje się z ziaren kakaowych w złożonym procesie produkcyjnym. Na jego początku są kakaowce właściwe. Ich owoce należy zebrać, a nasiona przetworzyć na masę kakaową, z której oddziela się proszek kakaowy. Pyszny smak i niepowtarzalny aromat kakao jest znany ludziom na całym… cały opis

SANTO DOMINGO (10/12) - kakao

PROSZEK KAKAOWY – EKWADOR (22/24)

EXTRA BRUT (22/24) – kakao

PERU (10/12) - kakao

AROMATYCZNE PLEIN (22/24) - kakao

KAKAO PANAMA (20/22)

KAROB BIO (CERATONIA SILIQUA) - proszek

KAKAO W PROSZKU - GHANA (10/12)
Kakao
Proszek kakaowy otrzymuje się z ziaren kakaowych w złożonym procesie produkcyjnym. Na jego początku są kakaowce właściwe. Ich owoce należy zebrać, a nasiona przetworzyć na masę kakaową, z której oddziela się proszek kakaowy. Pyszny smak i niepowtarzalny aromat kakao jest znany ludziom na całym świecie. Napisano dziesiątki książek o pozytywnym wpływie brązowo-czerwonego proszku na ludzkie zdrowie. Wspomnijmy tylko, że kakao poprawia nastrój, zmniejsza ból, przynosi korzyści układowi nerwowemu i wzmacnia odporność.
,