-
Rodzaje kaw
- Ziarnista kawa - 100% Arabica
- Ziarnista kawa smakowa 100% Arabica
- Ziarnista kawa BIO
- Ziarnista kawa - 100% Robusta
- Ziarnista kawa bezkofeinowa
- Kawa bezkofeinowa ziarnista aromatyzowana
- Mieszanki Espresso
- Rozpuszczalna kawa
- Rozpuszczalna kawa smakowa
- Kawa na filtr, v60
- Cascara i produkty kawowe
- Zielona kawa
-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kakao plantacyjne
Proszek kakaowy z najlepszych plantacji na świecie nadaje się nie tylko do pieczenia ciasteczek i ciast. Przygotujecie z niego również doskonały napój do picia na śniadanie, zamiast przekąski lub po kolacji. Wysokiej jakości kakao jest źródłem wapnia, żelaza i magnezu. Spożywanie go pomaga poprawić… cały opis
PROSZEK KAKAOWY – EKWADOR (22/24)
PERU (10/12) - kakao
AROMATYCZNE PLEIN (22/24) - kakao
KAKAO PANAMA (20/22)
KAROB BIO (CERATONIA SILIQUA) - proszek
KAKAO W PROSZKU - GHANA (10/12)
EXTRA BRUT (22/24) – kakao
SANTO DOMINGO (10/12) - kakao
Kakao plantacyjne
Proszek kakaowy z najlepszych plantacji na świecie nadaje się nie tylko do pieczenia ciasteczek i ciast. Przygotujecie z niego również doskonały napój do picia na śniadanie, zamiast przekąski lub po kolacji. Wysokiej jakości kakao jest źródłem wapnia, żelaza i magnezu. Spożywanie go pomaga poprawić nastrój, tłumi ból i kaszel oraz wzmacnia odporność. Wybierzcie proszek kakaowy według kraju lub zawartości masła kakaowego.