

ORZECHOWA kawa rozpuszczalna
Mamy więcej jak trzy orzeszki dla Kopciuszka! Mamy kawę z Meksyku. Zapach Oceanu Spokojnego, która smakuje miodowo i orzechowo. Przygotowuje się ją szybko, tylko w dwóch etapach: wsypać, zalać. Kawy rozpuszczalne czasem bywają wyśmiewane. My je wolimy smakować i wybierać te najlepsze. I wierzcie ,że orzechowa należy do czołówki!
Skład
Arabica 80%, Robusta 20%, Naturalny aromatPianka i aromat kawy
Kawa rozpuszczalna jest traktowana tak samo jako ziarnista. Przywozimy ją zawsze świeżą, przechowujemy w chłodnym i ciemnym miejscu, wysłana do klientów jest od razu po zamówieniu. Z tego powodu Orzechowa rozpuszczalna kawa jest bardzo dobra i po zalaniu gorącą wodą na powierzchni tworzy pięknie spójną piankę. W jej smaku łatwo rozpoznasz orzechy laskowe, ale również naturalnie słodką nutę meksykańskiej Arabici i bardzo przyzwoitą kwasowość.
Pochodzenie kawy
Meksykańscy plantatorzy kawy w 75 procentach to drobni rolnicy. Małe plantacje są ich jedynym źródłem utrzymania. Kilka razy w roku zbierają czerwone jagody kawowca. Kawa przetwarzana jest procesem mycia, gdy owoce są oczyszczane od słupek i w dużych zbiornikach wody fermentują. Następnie rolnicy je suszą, polerują, sortują i pakują.
Ale do rozpuszczalnej aromatyzowanej kawy prowadzi długa droga. Zielone ziarna przywiezione są do palarni, do których daje się naturalny aromat. Po prażeniu zostaną zmielone i ekstrahuje się z nich wlew. Ten jest zredukowany do bardzo silnego koncentratu. W specjalnym urządzeniu z niego przez sublimację w bardzo niskiej temperaturze, odparowuje woda. I w końcu pojawiają się kryształy kawy, które można zalać wodą i wypić.
Wzór opakowania kawy
Nasza kawa jest pakowana w wysokiej jakości opakowania z aluminium, które są również pozbawione elementów graficznych, ponieważ nasza firma to przede wszystkim smak i jakość. Oryginalną świeżość naszej kawy, można sprawdzić dzięki zamknięciu, który uwalnia gazy powstałe wkrótce po prażeniu. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter kawy. Kawa zawsze w opakowaniu jest hermetycznie uszczelniona i odporna na wilgoć, światło i obce zapachy.
Sposób przygotowania
Dla optymalnego przygotowania wybierzcie małą filiżankę zawierającą 90ml.
Wsypać 1 lub 2 łyżeczki kawy i zalać przegotowaną wodą w temperaturze 90 ° C. Wrząca woda pozbawi kawę wyrazistości.
Do przygotowania kawy zawsze użyj świeżą wodę.

























Potrzebujesz porady?

13. 10.
20. 6.
2. 10.
6. 3.
Szukasz inspiracji? Inni dokupili na przykład to:

FRANCUSKA WANILIA kawa rozpuszczalna

IRISH CREAM kawa rozpuszczalna
