

CZEKOLADOWO – MIGDAŁOWA kawa rozpuszczalna
Nazwę tej kawy dobrze sobie zapamiętaj. Rzeczywiście będziesz ją używać częściej: Miałeś już czokomigdały? Możemy Ci zaoferować najlepszą czekoladowo-migdałową kawę w kraju!
Skład
Arabica 80%, Robusta 20%, Naturalny aromatPianka i aromat kawy
Smak migdałowej czekolady jest prawdopodobnie znany każdemu łakomczuchowi. Od teraz, możecie pozwolić sobie na nią w postaci płynnej, a nawet w połączeniu z charakterystyczną meksykańską kawą. Miejscowa Arabica wyróżnia się owocowymi nutami i delikatną słodyczą. Kawę rozpuszczalną należy zalać gorącą wodą. Otrzymasz dzięki temu napój o bogatym aromacie i delikatną piankę.
Czekoladowo-migdałowa arabica należy do podstawowego wyposażenia w większości biur, pracowni domowych i domków letniskowych. Gdziekolwiek się ją zaparzy nagle jest żywo jak w ulu. Nie wierzysz? Spróbuj tego!
Pochodzenie kawy
Meksykańska kawa jest słusznie zaliczana do najbardziej poszukiwanych i niezwykle popularnych rodzajów. Drzewa kawowe rosnące na równiku dają silne, naturalnie słodkie ziarna.
Jak wszędzie w Meksyku, plantacje kawy należą przede wszystkim do drobnych rolników. Są one często jedynym źródłem utrzymania rodziny, które opiekują się nimi z najwyższą uwagą. Ponadto, zbiór i przetwarzanie owoców odbywa się na ściśle określonych warunkach.
Gdy kawa jest przyprawiona naturalnym aromatem i uprażona, zostanie zmielona i ekstrahuje się z nich wlew. Ten jest zredukowany do bardzo silnego koncentratu. W specjalnym urządzeniu z niego przez sublimację w bardzo niskiej temperaturze na -40°C, odparowuje woda. I w końcu pojawiają się kryształy kawy, które można zalać wodą i wypić.
Wzór opakowania kawy
Nasza kawa jest pakowana w wysokiej jakości opakowania z aluminium, które są również pozbawione elementów graficznych, ponieważ nasza firma to przede wszystkim smak i jakość. Oryginalną świeżość naszej kawy, można sprawdzić dzięki zamknięciu, który uwalnia gazy powstałe wkrótce po prażeniu. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter kawy. Kawa zawsze w opakowaniu jest hermetycznie uszczelniona i odporna na wilgoć, światło i obce zapachy.
Sposób przygotowania
Dla optymalnego przygotowania wybierzcie małą filiżankę zawierającą 90ml.
Wsyp 1 lub 2 łyżeczki kawy i zalej przegotowaną wodą w temperaturze 90 ° C. Wrząca woda pozbawi kawę o jej wyrazisty smak.
Do przygotowania kawy zawsze użyj świeżą wodę.

























Potrzebujesz porady?

24. 4.
Najlepsze akcesoria dla tego produktu
Szukasz inspiracji? Inni dokupili na przykład to:

FRANCUSKA WANILIA kawa rozpuszczalna

IRISH CREAM kawa rozpuszczalna
