-
Rodzaje kaw
- Ziarnista kawa - 100% Arabica
- Ziarnista kawa smakowa 100% Arabica
- Ziarnista kawa BIO
- Ziarnista kawa - 100% Robusta
- Ziarnista kawa bezkofeinowa
- Kawa bezkofeinowa ziarnista aromatyzowana
- Mieszanki Espresso
- Rozpuszczalna kawa
- Rozpuszczalna kawa smakowa
- Kawa na filtr, v60
- Cascara i produkty kawowe
- Zielona kawa
-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Syropy do kawy
Syropy do kawy nadadzą Waszemu napojowi przysłowiową wisienkę. Ci, którzy lubią kawę ze szczyptą cynamonu lub wanilii, łyżeczką karmelu lub kropelką cytryny, znajdą coś dla siebie. I nie wstydźcie się eksperymentować. Wyśmienicie smakuje również syrop delikatnie imbirowy lub miętowy. Wszystkie… cały opis
Syrop Espresso Pomarańczowy - 500 ml
Syrop Espresso Różany - 500 ml
Syropy do kawy
Syropy do kawy nadadzą Waszemu napojowi przysłowiową wisienkę. Ci, którzy lubią kawę ze szczyptą cynamonu lub wanilii, łyżeczką karmelu lub kropelką cytryny, znajdą coś dla siebie. I nie wstydźcie się eksperymentować. Wyśmienicie smakuje również syrop delikatnie imbirowy lub miętowy. Wszystkie syropy są wykonane z naturalnych składników. Można ich używać nie tylko do aromatyzowania kawy lub herbaty, ale także do naleśników, lodów, sałatek owocowych i deserów.