Nowa rejestracja
Zapomniałeś hasła?
+48 669 731 168 (Po-Pt 7-16 godz.)
0 szt.
0,0 zł
Koszyk jest pusty. Chodźmy to naprawić!
Nie płać za wysyłkę! Dokup jeszcze za 99,0 zł a masz ją za darmo.
 
99,0 zł

KAPSUŁKI DO DOLCE GUSTO

Kod: 1287

Chcecie przygotować wysokiej jakości kawę w Dolce Gust? Mamy dla Was rozwiązanie, kapsułkę ze stali nierdzewnej do napełniania. Dzięki tej kapsułce możecie przygotować kawę, na którą macie ochotę. Możecie napełnić kapsułkę tyle razy ile chcecie, jej użycie nie jest ograniczone.

173,1 zł brutto
140,7 zł netto
Dostarczymy do Wtorku, 4. 10. 2022
Nie płać za wysyłkę! Dokup jeszcze za 99,0 zł a masz ją za darmo.
 
99,0 zł

Kapsuła wielokrotnego napełniania jest kompatybilna ze wszystkimi ekspresami do kawy Dolce Gusto.

Pakiet zawiera:

1 x kapsułka ze stali nierdzewnej Seal Pod

1x filtr ze stali nierdzewnej

1x pokrywa ze stali nierdzewnej

1 x silikonowa nasadka

Sposób przygotowania

Przygotowanie kawy w wymiennej kapsułce jest naprawdę proste.

1. Napełnij świeżo mieloną kawę do kapsułki ze stali nierdzewnej po brzegi

2. Delikatnie ugnieść kawę łyżeczką

3. Umieść pokrywę ze stali nierdzewnej

4. Oczyść górną część kapsułki z nadmiaru kawy

5. Umieść silikonową nasadkę na górze

6. Włóż kapsułkę do ekspresu do kawy w taki sposób, aby igła pasowała do otworu, który jest już przygotowany na silikonowej nasadce.

7. Następna procedura jest taka sama jak w przypadku oryginalnego preparatu w oryginalnych kapsułkach

Dolce Gusto jest znakiem towarowym Société des Produits Nestlé, S.A.

Potrzebujesz porady?

Skontaktujcie się z Anetą (Po-Pt 7-16 godz.)!
+48 669 731 168
aneta@manucafe.pl
Pomóżcie innym przy wyborze:

Szukasz inspiracji? Inni dokupili na przykład to:


GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MASALA CHAI
Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO – MASALA CHAI

Odrzućcie uprzedzenia, otwórzcie umysły i przygotujcie kubki smakowe. Ta gorąca czekolada jest wyjątkowa pod każdym względem. Po pierwsze, jest namieszana z wyjątkowej jakości kakao i cukru trzcinowego o najwyższych parametrach, a po drugie, aromatyzujemy ją  naturalnym aromatem, który jest naprawdę oryginalny. Każdy, kto nie zna masala, mieszanki kardamonu, cynamonu, imbiru i innych egzotycznych przyprawy, powinien szybko to naprawić. Kompozycja tych przypraw z czekoladą,… Więcej na szczegółach produktu
Duże opakowanie:
Małe opakowanie:
114,4 zł /1000 g 11,4 zł /100 g
Dostarczymy do Wtorku, 4. 10. 2022

15% ZNIŻKA
GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO
Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.

GORĄCA CZEKOLADA W PROSZKU 42% BIO

Wstrząsnąć. Nie mieszać. Lub odwrotnie. Zaletą gorącej czekolady w proszku jest to, że przygotowanie zajmuje tyle czasu, ile chcecie. Możecie przygotować kaszkę kakaową i zalać ją gorącym mlekiem, lub po prostu nasypać kilka łyżeczek kakao do szklanki. Kto to ma ochotę na coś ekstra słodkiego, doda bitą śmietaną. A kto ma ochotę na coś "mocniejszego" doda rum. Jak Wy będziecie się delektować?  Więcej na szczegółach produktu
Duże opakowanie:
Małe opakowanie:
111,3 zł /1000 g 94,6 zł /1000 g 9,5 zł /100 g
Dostarczymy do Wtorku, 4. 10. 2022

Ciepły piernik - zielona herbata
Czy jesteś firmą? Nie przegap regulaminu handlowego.

Ciepły piernik - zielona herbata

Powiedzmy sobie szczerze, że jest to herbata, którą najchętniej pijemy jesienią i zimą. To właśnie wtedy pięknie rozgrzewa i dodaje energii, której może brakować w krótkie dni. Smakuje trochę jak świąteczny piernik, ale na pewno nie sprawi, że przytyjecie o gram. Może wręcz przeciwnie. Sencha, imbir, cynamon, anyż i goździki sprawią, że poczujecie się lżejsi i z pewnością szczęśliwsi. Więcej na szczegółach produktu
Duże opakowanie:
Małe opakowanie:
133,5 zł /1000 g 13,3 zł /100 g
Świeżą herbatę dostarczymy do Wtorku, 4. 10. 2022
Możesz zrezygnować w każdej chwili. Newsletter będzie wysyłany co 2 tygodnie.
Zapisując się do otrzymywania informacji o promocjach, nowościach i ciekawostkach wyrażasz zgode na przetwarzanie swoich danych osobowych.

Warunki dla firm | Zniżka za zapisanie się do ManuTips »