ESPRESSO SYROP MIGDAŁY - 100 ml
Rozkoszujcie się pysznym migdałowym syropem espresso! Wzbogaci kawę o inny wymiar. Wykonany jest z naturalnego ekstraktu migdałowego, bez sztucznych barwników i konserwantów, dzięki czemu dodaje ulubionemu napojowi bogaty, orzechowy smak. Idealnie nadaje się również do lodów, naleśników czy napojów.
Skład
Cukier, Woda, Naturalny ekstrakt z gorzkich migdałów 2%, Melasa, Vitamina CDla miłośników jakościowej kawy i herbaty przygotowaliśmy specjalny syrop, który doda napoju wspaniałą nutę.
Espresso syrop skrywa w sobie to, co najlepsze z natury. Specjalnie przygotowany z naturalnych składników. Do jego produkcji, nie były użyte żadne sztuczne barwniki, sztuczne aromaty czy konserwanty.
Sposób przygotowania
Parzenie kawy: Do filiżanki z kawą dodać łyżeczkę syropu migdałowego.
Syrop migdałowy można stosować jako polewę do lodów, naleśników, sałatek owocowych i omletu.
Syrop migdałowy jest również odpowiedni do wytwarzania alkoholowych i bezalkoholowych napojów.
Potrzebujesz porady?
Wartość energetyczna: | 1448 kJ / 341 kcal |
Tłuszcze: | 0,10 g |
z tego nasycone: | 0,10 g |
Sacharydy: | 85,19 g |
z tego cukry: | 85,1 g |
Białka: | 0,20 g |
Sól: | 0,01 g |
12. 2.