Nowa rejestracja
Zapomniałeś hasła?
+48 669 731 168 (Po-Pt 7-16 godz.)
0 szt.
0,0 zł
Koszyk jest pusty. Chodźmy to naprawić!
Nie płać za wysyłkę! Dokup jeszcze za 99,0 zł a masz ją za darmo.
 
99,0 zł

CZEKOLADA W PASTYLKACH TRYNIDADU GORZKA 72%

Kod: 1710

Wybierz się z nami na gorące Karaiby. Wyspa wodospadów, jaskiń i zielonych wzgórz, wyspa pełna dzikiej przyrody i uśmiechniętych mieszkańców. Karaibskie kakao słynie ze swojej gładkości, więc z pewnością czekoladowa w pastylkach z Trynidadu będzie się wyróżniać wyjątkowo gładkim i aksamitnym smakiem. Na koniec poczujecie też typową kakaową goryczkę. Tak jak można się spodziewać po najlepszej czekoladzie o wysokiej zawartości kakao.

Duże opakowanie:
Małe opakowanie:
Wysyłając psa detektywa wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych.
Nie płać za wysyłkę! Dokup jeszcze za 99,0 zł a masz ją za darmo.
 
99,0 zł
Kraj pochodzenia
Kraj pochodzenia:
Trinidad
Smak
Smak:
Gorzka czekolada

Skład

Masa kakaowa Trinidad 72%, Cukier, Masło kakaowe, Lecytyna sojowa

Smak

Pochodzącą z Trynidadu 72% gorzką czekoladę w pastylkach można rozpoznać po bardzo, bardzo czekoladowym smaku, który nie jest ciężki ani kwaśny. Wręcz przeciwnie, jest lekki, delikatny i lekko gorzki. Czekoladowa w pastylkach może być wykorzystywana do bezpośredniego spożycia, do aromatyzowania kaszek śniadaniowych lub przekąsek, jako dodatek do deserów, jako polewa lub do przyrządzania różnych napojów.

Pochodzenie

Wzór opakowania czekolady i kakao

Nasze czekolady i kakao są umieszczane w najwyższej jakości aluminiowym opakowaniu, które nie jest zbyt bogato zdobione graficznie, ponieważ nasza firma dba przede wszystkim o smak i zachowanie najwyższej jakości pakowanych produktów. Najwyższej jakości opakowanie zachowuje charakter kakao i czekolady. Kakao i czekolada są zawsze hermetycznie zamknięte w opakowaniu, aby nie miały kontaktu z wilgocią, światłem i obcymi zapachami.

Sposób przygotowania

Czekoladę w pastylkach można spożywać "tylko tak" wspaniale smakuje rozpuszczona w gorącym mleku lub w różnych deserach. Możliwe jest również użycie czekolady do fondue.

Smak i nuty:
Intensywność
Przetwarzanie

Potrzebujesz porady?

Skontaktuj się z Anetą (Po-Pt 7-16 godz.)!
+48 669 731 168
aneta@manucafe.pl
Wartość odżywcza / 100 g czekoladek
Tłuszcze: 42 g
z tego nasycone: 26 g
Sacharydy: 35 g
z tego cukry: 29 g
Białka: 8,2 g
Sól: 0 g
Błonnik:
Pomóżcie innym przy wyborze:
Możesz zrezygnować w każdej chwili. Newsletter będzie wysyłany co 2 tygodnie.
Zapisując się do otrzymywania informacji o promocjach, nowościach i ciekawostkach wyrażasz zgode na przetwarzanie swoich danych osobowych.

Warunki dla firm | Zniżka za zapisanie się do ManuTips »