-
Rodzaje kaw
- Ziarnista kawa - 100% Arabica
- Ziarnista kawa smakowa 100% Arabica
- Ziarnista kawa BIO
- Ziarnista kawa - 100% Robusta
- Ziarnista kawa bezkofeinowa
- Kawa bezkofeinowa ziarnista aromatyzowana
- Mieszanki Espresso
- Rozpuszczalna kawa
- Rozpuszczalna kawa smakowa
- Kawa na filtr, v60
- Cascara i produkty kawowe
- Zielona kawa
-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Cascara i produkty kawowe
Cascara jest na pół kawą, a na pół herbatą. Suszone czerwone skórki pochodzą z czereśni kawy i przygotowują się je jak klasyczną herbatę. Zawierają one kofeinę, ale smakują jak owoce. Cascara jest doskonała jako baza gorącego napoju, a latem dodajcie ją do herbaty mrożonej. Chociaż Etiopczycy… cały opis
CASCARA Z KOSTARYKI
Kawa wielozbożowa z mniszkiem lekarskim
Kawa z cykorii z reishi i shatavari
Kawa z cykorii z schizandrą i ginko biloba
Kawa z cykorii z schizandrą i ginko biloba
KAWA ORKISZOWA Z GUARANĄ I ŻEŃ-SZENIEM
KAWA Z CYKORII Z ORKISZEM I REISHI
KAWA Z CYKORII Z ORKISZEM I CHAGĄ
KAWA Z CYKORII Z ORKISZEM I MACĄ
KAWA Z CYKORII Z ORKISZEM I BRAHMI
Cascara i produkty kawowe
Chociaż Etiopczycy sączyli orzeźwiającą cascarę tysiące lat temu, jest ona znana dopiero od niedawna. Jako źródło stymulacji aktywności mózgu i układu odpornościowego, jest mile widzianą codzienną dywersyfikacją reżimu picia. Możecie dodać do napoju owoce, naturalne substancje slodzące lub przypraw.